Επιλογή Σελίδας

Το σχολείο μας συμμετείχε με την ομάδα ρομποτικής στον Τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2018 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον WRO Hellas με Στρατηγικό Συνεργάτη την COSMOTE και τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Το σχολείο μας ήταν ένα από τα εκατοντάδες σχολεία που συμμετείχαν, ένα από τα 59 σχολεία που προκρίθηκαν στον τελικό της Κυριακής στην κατηγορία Λυκείου με θέμα «Αειφόρος Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα», πέρασε στην τελική δωδεκάδα και τελικά κατέλαβε την 6η θέση.  (Αποτελέσματα)

Συγχαίρουμε  τους μαθητές για την επιτυχία τους και ευχαριστούμε  τον κ. Κοφινά που μας βοήθησε με την μεταφορά της μακέτας μας.

Ομάδα ρομποτικής: REDISCOVER (Facebook)

Μαθητές:   Από την Γ’ τάξη οι Δέσποινα Ζαχαριουδάκη, Χαρά Ζαχαριουδάκη, Ιωάννα Ζερβακάκου, Βασίλης Κουκάς, Χρύσα Κοφινά, Φώτης Κωτσέλης και από την Α’ τάξη οι Παντελής Μαμάκος και Σωτήρης Ντάνης.

Συνοδοί Προπονητές:  κ. Διονύσης Αναγνωστόπουλος, κ. Σωτήρης Μαράντης

Φωτογραφίες από τον διαγωνισμό.