Επιλογή Σελίδας

Αγαπητοί γονείς,

Γνωρίζουμε και σεβόμαστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε οικογένεια στις μέρες μας, που μας κάνουν να κλεινόμαστε στους ευατούς μας και περιορίζουν το ενδιαφέρον μας ακόμη για το θέμα των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ !

Όμως τα παιδιά μας -αν και μαθητές Λυκείου- εξακολουθούν να έχουν την ανάγκη μας στην δική τους καθημερινή προσπάθεια.

Ο Σύλλογος Γονέων, είναι ένα θεσμοθετημένο και νομικά κατοχυρωμένο όργανο από τον νόμο 1566/1998. Αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ΌΛΩΝ μας με τους καθηγητές και τους μαθητές και συμβάλλει στην αντιμετώπιση τόσο πρακτικών όσο και ουσιαστικών ζητημάτων, που μπορεί να προκύψουν στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Με αφορμή την δεύτερη συνάντηση του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8/11/2017 με θέμα τη συνέχισή του και τη μικρή έως ανύπαρκτη προσεύλευση γονέων, οφείλω -ως πρόεδρος- να σας ενημερώσω, ότι οι επιπτώσεις από την μη ύπαρξη Συλλόγου θα είναι αρνητικές και πιθανόν να δημιουργήσουν θέματα στα παιδιά (κατάργηση εκδρομών, βραβεύσεων των αριστούχων, αγορά βιβλίων των Αγγλικών σε μαθητές που αποδεδειγμένα έχουν οικονομικές δυσκολίες κ.α)

Η επόμενη συνάντηση μας ορίστικε για την Τετάρτη 15/11/2017 και ώρα 7.00 μ.μ και η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη! Είναι σημαντικό να ανταλάξουμε απόψεις, να ακουστούν οι δικές σας θέσεις και όλοι μαζί πλέον να γνωρίζουμε τι θα γίνει.

Ας έχουμε όλοι στη σκέψη μας, ότι δεν χρειάζεται να αφιερώσουμε απεριόριστο χρόνο στερώντας τον από την οικογένειά μας. Αρκεί ο καθένας να διαθέσει τόσο και όσο μπορεί!

Η πρόεδρος του Συλλόγου

Κυριακίδου Σοφία