Επιλογή Σελίδας

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ


Σχολικό έτος 2011-2012

Η μαθήτρια της Β τάξης Αλογάκου Παναγιώτα κατέλαβε την Α θέση στο άλμα εις τριπλούν στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Στίβου Λυκείων.

Η μαθήτρια της Β τάξης Τσαντούκλα Αποστολία κατέλαβε την Α θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τάε Κβον Ντο.


Σχολικό έτος 2012-2013

Στις 14 Φεβρουαρίου 2013 στο κτήριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο έλαβε χώρα η ημερίδα Euroscola με τη συμμετοχή μαθητικών αποστολών 19 ευρωπαϊκών χωρών. Οι επιτυχόντες μαθητές επελέγησαν με βάση την επίδοσή τους σε διαγωνισμό έκθεσης, τη βαθμολογία του προηγούμενου σχολικού έτους αλλά και την άριστη γνώση ξένων γλωσσών. Ανάμεσα στους 24 επιτυχόντες μαθητές της ελληνικής αποστολής συμπεριλαμβανόταν η μαθήτρια του Γ4 Χατήρα Ελπίδα.


Σχολικό έτος 2014-2015

Οι μαθήτριες της Α τάξης Μακράκη Νάντια και Μοτσοβολέα Δήμητρα διακρίθηκαν στο διαγωνισμό δημιουργίας βίντεο σχετικά με το Ολοκαύτωμα και επισκέφτηκαν μαζί με μαθητές άλλων σχολείων το μνημονικό τόπο του Άουσβιτς στην Πολωνία.

Ο μαθητής της Β τάξης Βασιλειάδης Βλαδίμηρος κατέλαβε την 1η θέση στους πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες τζούντο.

Ο μαθητής της Β τάξης Σαββίδης Αναστάσιος κατέλαβε την 5η θέση στους πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες ελευθέρας πάλης.

Σχολικό έτος 2015-2016

Οι μαθήτριες της B’ τάξης Πέρρυ Κατερίνα και Πετράκη Ιωάννα διακρίθηκαν στο διαγωνισμό δημιουργίας βίντεο σχετικά με το Ολοκαύτωμα και επισκέφτηκαν μαζί με μαθητές άλλων σχολείων το μνημονικό τόπο του Άουσβιτς στην Πολωνία.