Επιλογή Σελίδας

Δύο πολύ ενδιαφέρουσες διδακτικές επισκέψεις πραγματοποίησαν τα τμήματα της Β΄ Λυκείου του σχολείου μας μέσα στο Νοέμβριο

Η πρώτη ήταν η επίσκεψη του Β1 και Β3 στο Κέντρο Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού Νέας Ιωνίας την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022.

Η επίσκεψη ήταν ενταγμένη στα πλαίσια των πολλών δραστηριοτήτων και του αφιερώματος του σχολείου στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή.

Είχε προηγηθεί η προβολή σχετικού ντοκιμαντέρ σε όλες τις τάξεις του σχολείου για το κορυφαίο αυτό ζήτημα της ιστορίας μας., όπως και σχολικός περίπατος στη Δραπετσώνα και τον πολυχώρο των Λιπασμάτων.

Η δεύτερη διδακτική επίσκεψη από τα τμήματα Β2 και Β4 πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.

Και στις δύο αυτές επισκέψεις οι μαθητές αποκόμισαν σημαντικές πληροφορίες και γνώσεις διευρύνοντας το γνωστικό τους πεδίο.

Όλα αυτά με τη συνεργασία και την επίβλεψη των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, των κ. Μαδιά Καλλιόπης, Κοκκίνη Ειρήνης, Δουλή Μαρίας.

Θα ακολουθήσουν και πολλές ακόμη ανάλογες δράσεις οι οποίες στόχο θα έχουν τη διεύθυνση του περιεχομένου της εκπαιδευτικής και μορφωτικής διαδικασίας και να προσφέρουν ευρύτερες γνώσεις και εμπειρίες στους μαθητές μας.