Επιλογή Σελίδας

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

  Όπως έχετε ήδη πληροφορηθεί  το ΓΕΛ Ρέντη – όπως και τα άλλα σχολεία της Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης  – από τη Δευτέρα 9/11/2010 θα λειτουργήσει  στις συνθήκες  των νέων μέτρων που ανακοινώθηκαν και  μέσω τηλεκπαίδευσης.

  Διανύσαμε ήδη  δύο μήνες περίπου  λειτουργίας  μέσα σε ιδιαίτερες δυσκολίες και στις  εξαιρετικά δυσχερείς  περιστάσεις  της  πανδημίας.  Με τη βοήθεια και την κατανόησή σας  μπορέσαμε να κρατήσουμε το σχολείο   μας ανοικτό και  όρθιο  παρά τις αντιξοότητες.

 Θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε και τις νέες  δυσκολίες και προκλήσεις που θέτει μπροστά μας το καθεστώς της τηλεκπαίδευσης. Όλοι οι εκπαιδευτικοί  και το προσωπικό του ΓΕΛ Ρέντη με ευθύνη και συναίσθηση  της ιδιαίτερης  κατάστασης που βιώνουμε  είναι έτοιμοι να  σταθούν κοντά στους  μαθητές μας και τις οικογένειές τους και να στηρίξουν επιστημονικά, παιδαγωγικά αλλά  και με αίσθημα κοινωνικής και ηθικής ευθύνης  τη δύσκολη αυτή προσπάθεια.

  Από Δευτέρα – 9/11/2020, θα ισχύσει το πρόγραμμα  του σχολείου, όπως  το γνωρίζουν ήδη οι μαθητές, με ελαφρά τροποποίηση του  χρόνου των διδακτικών ωρών.

   Οι  σύνδεσμοι  των καθηγητών θα σταλεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα mail των μαθητών μέσω του σχολικού δικτύου.

  Για όποιες επιπλέον διευκρινίσεις  οι μαθητές θα μπορούν να συνεννοηθούν  με τους διδάσκοντες καθηγητές  τους.

   Επιπλέον διευκρινίσεις μπορείτε να ζητήσετε καθημερινά και στο mail  του σχολείου    mail@lyk-ag-ioann.att.sch.gr και στο τηλέφωνο του σχολείου  –  210 4824012.

   Ευχόμαστε υγεία και δύναμη σε όλους,  στις οικογένειες και στους μαθητές μας, και  επιτυχία  στην προσπάθεια τους.

 

                                                         Με εκτίμηση

                                                  Χαράλαμπος Σαραντίδης

Διευθυντής ΓΕΛ Ρέντη